fbpx

Despre Adeona Group si ”De ce Denis Urubko?”

Cine suntem noi? Ce facem? Adeona? Adeona Group?

Ideea fondării Adeona Group a venit în 2015 și este o consecință a necesității asigurării standardelor calitative impuse de către Adeona Camps, compania principală a conceptului.

Este un grup format din mici firme ce desfășoară activități independente una față de cealaltă, având strategii de dezvoltare, creștere și poziționare pe piață diferite. Modul în care găsim că este normal să ajungem la obiectivele propuse este simplu de exprimat Antreprenoriat cu Atitudine și Autenticitate

Desfășurăm sau suntem pregătiți pentru a demara activități în domenii diverse: servicii turistice, tabere de educație montană pentru copii, programe de dezvoltare personală sau de echipă, mică producție alimentară, producție hand-made sau comerț on-line.
În următoarea perioadă, acestora se vor alătura alte activități, pentru care ne aflăm în discuții avansate sau în căutare de parteneri: procesare de produse lactate, ciocolată artizanală sau mica producție de jocuri și jucării din lemn.

Cum realizăm acestea? Căutând colegi, parteneri sau prieteni care împărtășesc cu noi același crez. Progresăm prin Antreprenoriat, Atitudine și Autenticitate.

Antreprenoriat și adevăratele valori asociate acestuia, pentru că încurajăm continuu ascensiunea celor care au dovedit în cadrul Adeona că au inițiativă și competențe de implementare a proiectelor propuse.
V-am dezvăluit astfel, cel de-al doilea motiv pentru existența Adeona Group: pentru că avem sau așteptăm în echipă oameni cu inițiativă!!!

Atitudine, pentru că dincolo de cuvintele lui Zig Ziglar, credem cu tărie că atitudinea determină altitudinea.

Autenticitate, pentru că este foarte greu, spre imposibil, să evoluezi fără să ai o identitate proprie, fără a risca uneori să faci lucrurile într-un mod original și de ce nu primul?

Îndrăznim să spunem că autenticitatea este trăsătura definitorie a Adeona, chiar dacă sunt și altele la fel de importante.

Denis Urubko este nu doar unul din cei mai buni alpiniști ai lumii, este un sportiv care a eliminat din vocabularul propriu cuvântul compromis. Perfecționist, modest și mereu în căutarea provocărilor, credem că este un nume ce ne onorează prin alăturare.

L-am găsit preocupat de propriile lui proiecte, departe de spectacolul generat de alți alpiniști, încăpățânat până la controversă, concentrat pe realizările montane și mai puțin pe efervescența media.

Simplificând foarte mult, Denis Urubko, face mai mult decât vorbește. Acesta este motivul principal pentru care Adeona l-a invitat la acest prim eveniment, dintr-o serie ce se dorește lungă.

Poate că atunci când vorbim despre altitudine, atitudine și autenticitate e imperios necesar să ne gândim și la Denis Urubko!!!

Evenimentul a avut loc Luni, 29 Octombrie, ora 19 la Cinema ”Florin Piersic” din Cluj-Napoca.
Ne vor împărtăși din experiența lor:
Adrian Opre – Decanul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației
Dan Ștefan – Andreprenor – Co-Fondator Autonom Rent a Car

Lasa un comentariu