fbpx

Valorile Adeona Camps

img

Determinare

Ambitia si perseveranta necesare pentru a ne urma planul si a depasi obstacolele intalnite in cale.

Impreuna

Munca in echipa sau alaturi de altii cu care impartasim valori similare/compatibile.

Mai bine

Dorinta de perfectionare, de a face mai mult si mai bine.

Implicare

Ne pasa de natura, oameni si principii si alegem sa schimbam ceva facand.

Dragi parinti, profesori, copii

Am fost intrebat adeseori de ce Adeona? Ce inseamna?
Raspunsul l-am cautat si eu candva intr-un dictionar latin. Adeona, divinitate romana care-i ocrotea pe calatori si pe copiii plecati de acasa.
Incepand cu anul 2000, Adeona incearca nu doar sa va ocroteasca ci sa va invete ABC-ul respectului pentru munte si natura. Crestem impreuna, ne jucam impreuna, invatam impreuna si mai ales URCAM IMPREUNA!
Toate acestea sunt posibile pentru ca dumneavoastra aveti incredere in noi. Va multumim pentru aceasta resursa greu de gasit astazi: increderea.
Va promitem sa “urcam impreuna” fiecare munte cu fiecare copil oricât de abrupt este urcusul!
Sa ne vedem cu bine,

Ilie Preda, Fondator Adeona Group

Elemente care ne diferentiaza

img

La varsta majoratului Adeona Camps investeste continuu in resursa umana. Din echipa noastra fac parte atat elevi aproape de varsta existentei companiei, fosti taberisti ai Adeona, cat si studenti si personal specializat in activitati outdoor si lucrul cu elevii precum ghizi montani si nationali, cadre didactice, salvatori montani.

Drumul spre munte e sinonim cu urcarea si crestera continua, cu performanta si cu nevoia noastra de mai mult si mai bine. In cadrul Adeona Group, pe langa activitatile montane pentru tineret organizam activitati conexe din sectorul turistic si nu numai in scopul de a creste si de a stimula potentialul echipei noastre prin implementarea de proiecte sociale si de business.

Locul de unde in fiecare zi de vara pornesc spre livrare peste 300 portii de mancare inspre taberele din zona Vaii Jiului. Dotat la standarde ridicate, impuse de institutiile certificate spre avizare, bucataria profesionala este locul unde alegem sa gatim pentru copii intr-un mod sanatos si gustos, evitand prajelile, folosirea uleiului sau a alimentelor grase si zaharoase.

Dintre evenimentele care ne-au consacrat imaginea de jucatori in sfera proiectelor muzicale se numara si evenimentul de muzica si natura care aduna la un loc iubitori de muzica acustica-folk, alaturi de pasionati de munte si natura. Intr-un mod informal, e modul nostru de a strange prietenii la munte.

Din 2000 Adeona e nelipsita din peisajul organizatorilor de activitati montane, fiind un important pion in a decide directiile de dezvoltare ale turismului pentru tineret. Detinem sau administram propriile infrastructuri de cazare in zone montane sau zone naturale accesibile mijloacelor de transport, departe de aglomeratia marilor orase, bogate in obiective turistice si posibilitati de petrecere a timpului liber.

Evenimentul care aduce in fata publicului larg performeri de talie nationala si mondiala, indiferent de domeniul in care acestia s-au remarcat. Denis Urubko – alpinist de talie mondiala, Dan Stefan – antreprenor, Adi Opre – Psiholog sunt invitatii care au urcat pe scena performerilor si au vorbit unui public format din peste 500 de persoane la Cluj-Napoca, in toamna anului 2018. Seria de prelegeri are ca scop stimularea unei atitudini pozitive fata de adevaratele valori ale societatii, alaturi de ghidarea tinerelor generatii inspre vocatie si succes.

Intr-o lume in care tehnologia, retelele sociale si sedentarismul capata tot mai mult teren in statisticile nationale, Adeona organizeaza activitati care implica miscarea, socializarea si iesitul in aer liber. Promovam miscarea in natura, mancarea sanatoasa si activitatile care ne aduc mai multa liniste si relaxare, in detrimentul activitatilor statice, digitalizate. Credem in nevoia de a petrece timp de calitate comunicand intr-un mod sanatos si in stimularea relatiilor autentice intre elevi prin intermediul jocului si al activitatilor in aer liber.

Echipa Adeona Camps

img

Romulus Vancea

Manager General

Poza_Echipa_Tabere_Adeona

Roxana Chelaru (Maxim)

Director Executiv

Alin Roșca

Director Administrativ

Marica Preda

Director Comercial

Andreea Cîra

Branding Manager

Andrea Iliesiu

Asistent Manager

Alin Iliesiu

Director Tabara Apuseni

Dan Piscureanu

Director Tabara Sureanu

Rares Dominte

Director Tabara Retezat Lolaia

Bianca Tiribentea

Director Tabara Retezat – Iorgovanu

Cristi Neag

Director Tabara Parang

Georgiana Duvac

Director Tabara Pasul Valcan

Claudiu Radu

Director Tabara Vatra Dornei

Vladimir Doduc

Director Tabara Calimani

Ion Caraman

Director Tabara Hasmas

Simona Cauca

Colaborator Senior

Elena Hatieganu

Colaborator Senior

Petre Gorea

Colaborator Senior

Costa Cristian

Colaborator Senior

Sebastian Ancau

Colaborator Senior

Sorin Grijuc

Colaborator Senior

Nicolae Nicoara

Colaborator Senior