fbpx

Tabere de vara 2020

img

Tabara Retezat – Lolaia

Este o tabara cu tematica de munte in care copiii vor fi parte a unui concurs al micilor iubitori de munte, un concurs la care important este sa participe si sa-si cunoasca colegii, competitorii dar mai ales pe sine!

...mai mult

Tabara Apuseni

Este o tabara in care copiii vor porni intr-o lume tapetata cu fresce “desenate” de apa: pesteri, cascade, paraie… numarul picaturilor de apa necesare formarii acestora este definitia completa a INFINITULUI.

...mai mult
img

Tabara Pasul Valcan

Locul unde copiii vor imbina aventura cu simplitatea muntelui. In timpul drumetiilor, copiii vor descoperii locurile de legenda, unde salbaticia padurilor si a cascadelor repezi inca mai pastreaza o parte din infinitul regasit la munte.

...mai mult

Tabara"Dacii si romanii"

In aceasta tabara, copiii se vor implica in activitati educative si recreative cu caracter practic in vederea intelegerii civilizatiei daco-romane in care se va incerca reconstituirea unor scene de viata din perioada daco-romana atat civile cat si de razboi.

...mai mult
img

Tabara Retezat - Iorgovanu

Impovarat de flori de colt, salbe de cascade si minunile spectaculoase prin forma ale calcarului, Muntii Piule-Iorgovanu isi asteapta sfios taberistii, pentru a parcurge un tur intr-o cetate a zmeilor bravi si a sfincsilor de piatra.

...mai mult

Tabara Parang

In Parang, muntii momarlanilor, va propunem o tabara in care aventura si respectul fata de natura sunt imbinate fidel. Vor fi jocuri, drumetii spre luciul lacurilor glaciare, bujori de munte, poieni cu fructe de padure si multa distractie.

...mai mult
img

Tabara Sureanu

Se desfasoara in Muntii Sureanu la Cabana Lunca Florii. Distractia participantilor din tabara va fi completata cu un program educativ adaptat cerintelor si componentei grupurilor, prezentat sub forma unor jocuri si ateliere interactive.

...mai mult

Tabara Vatra Dornei

Bucovina reprezinta una din cele mai atractive zone turistice din tara. Mestesugurile si traditiile, precum si intoarcerea spre spiritualitate a oamenilor de acolo ofera un aer aparte fiecarui rasarit si apus peste Vatra Dornei.

...mai mult
img

Tabara Calimani

In vara 2019 aducem mai aproape de tine un nou masiv montan: Muntii Calimani! Tabara Adeona Calimani este cea mai noua tabara care poarta semnatura Adeona Camps, iar locul de poveste unde ne propunem sa petrecem amintiri de neuitat te duce cu gandul la simplitate.

...mai mult

Tabara Hasmas

Ne propunem sa descoperim impreuna incepand cu vara 2019 o noua grupa montana a Carpatilor Orientali, o zona care impresioneaza prin peisaj si legende, bogatia atractiilor turistice si, nu in ultimul rand, linistea acelor locuri: Muntii Hasmas.

...mai mult
img

Ce se intampla in spatele Adeona Camps, intr-un sezon de tabere?

128

colaboratori

6930

OASPETI

23

Varfuri

3748

KM DE DRUMETII

Adeona Camps este parte din Adeona Group si organizeaza tabere si excursii la munte pentru elevi de 19 ani. Vino si tu cu noi!