fbpx

Adeona iti ofera reduceri de 10% pentru echipamentul de munte de la AlpinExpe

Adeona iti ofera reduceri de 10% pentru echipamentul de munte de la AlpinExpe
Ti-am spus adesea ca apreciem participarea ta la programele de tabere si excursii la munte organizate de Adeona Group!

Ei bine, stim ca faptele sunt mai presus de cuvinte, asa ca incepand cu aceasta luna Adeona Group are un partener care sustine promovarea activitatilor de tip outdoor, iar tu esti principalul beneficiar al colaborarii noastre.
Anuntam pe aceasta cale ca Alpin Expe Mountain Shop devine partenerul nostru, atat pentru Adeona Camps, cat si pentru Adeona Wanderlust.

Reducere_echipament_munte_AlpinExpe_Adeona
Primesti o reducere de 10% pentru echipamentul de munte fiindca participi la taberele si excursiile organizate de Adeona Camps si Adeona Wanderlust

Ce am gasit in comun atunci cand am ales sa devenim parteneri strategici? Interesul pentru calitate!

#AdeonaGroup impune de peste 18 ani pe piata de turism montan din Romania un standard de calitate ce acopera aptitudinile colegilor care coordoneaza activitatile turistice, valoarea specifica a locurilor pe care alegem sa le vizitam si natura experientelor pe care le traiti alaturi de Adeona Camps sau Adeona Wanderlust.

#AlpinExpe sustine desfasurarea in siguranta si la standarde omologate a diverselor activitatii de tip outdoor, comercializand produse de inalta gama din sfera articolelor utilizate inainte, in timpul sau dupa actiunile recreative in natura.
Ce beneficii ai tu, ca participant in cadrul programelor noastre?

Incepand de azi Alpin Expe Mountain Shop iti ofera reduceri de grup sau individuale la achizitia oricarui produs din magazinul lor! Te rasplatim fiindca alegi sa urci cu noi pe munte!

Daca ai fost oaspetele nostru in cel putin una din excursiile organizate de Adeona Camps ( copii/ profesori) sau Adeona Wanderlust( adulti) primesti 10% reducere la orice produs care nu este deja etichetat cu un discount.

Noul tau echipament de munte il poti comanda online (https://www.alpinexpe.ro/) sau direct din magazinele din Cluj-Napoca si Oradea, iar in baza unui cod sau card de fidelitate primit din partea noastra, vei economisi bani si te vei bucura de reduceri la produsele preferate ( scrie-ne un mesaj privat si primesti detaliile personalizate).

Pe langa aceste beneficii, pregatim concursuri interesante care au ca scop stimularea creativitatii si promovarea activitatilor de tip outdoor, motiv pentru care te invitam sa ne urmaresti activitatea si sa participi cu incredere!

In incheiere iti reamintim ca o data ce ai participat la unul din programele Adeona Group primesti consultanta de specialitate in alegerea echipamentului montan din partea colegilor nostri.

Spor la shopping si carari cu soare impreuna!

#AdeonaGroup #AlpinExpe #AdeonaCamps #AdeonaWanderlust #MountainShop #Echipament #Munte

Lasa un comentariu