fbpx

Informatii tabere de vara 2022

Inscriere tabara de vara elevi

Dragi adeoni,

 

Va anuntam ca toate informatiile pentru taberele de vara 2022 sunt actualizate asa ca va invitam sa verificati pe siteul nostru, adeona.ro, ultimele informatii. Siteul nostru este principala si singura sursa de informare despre programele pe care Adeona Camps le desfasoara.

 

Pentru fiecare tabara in parte veti gasi pe site:
• pretul
• seriile de tabara ( atentie, au aparut modificari de cateva zile!!!)
• detalii despre programul orientativ
• informatii despre fisa de inscriere si regulamentul de tabara
• acces si alte aspecte pe care sa le luati in calcul inainte de inscriere si rezervarea finala

 

Anul acesta rezervarea finala a locurilor prin achitarea avansurilor si incasarea transelor de plata are urmatorul calendar:
• valoare transa 1=200 RON pana la 15 februarie
• valoare transa 2=200 RON pana la 25 martie
• valoare transa 3=300 RON pana la 20 aprilie
• tranșa finală la sosirea în locație

 

Pentru inscrieri dupa data de 15 februarie, termenul de achitare a transei 1 este de 2 saptamani!

 

Va rugam sa tineti cont de aceste perioade pentru a va mentine locurile rezervate si, totodata, va rugam sa achitati acest cost fix pentru fiecare participant in tabara, pentru a tine o evidenta mai exacta a grupurilor, transele calculandu-se dupa formula nr. elevi x valoare transa.

 

Daca doriti, puteti comasa doua transe in una singura, insa va rugam sa nu depasiti data alocata pentru fiecare plafon de plata! Pentru mai multe detalii, inclusiv despre procedura de facturare si achitare, va rugam sa luati legatura cu colegul care s-a ocupat de rezervarea dvs. ( Andreea – 0740 454 520, Alin – 0746 601 069, Dani – 0758 258 312). Fiindca avem un volum mare de rezervari, va rugam sa ii trimiteti colegului care s-a ocupat de grupul dvs. si un mesaj scris cu datele de facturare pentru a prelua in timp util informatiile de la dvs.

 

Inscrierile pentru taberele 2022 se fac doar pentru un grup minim de 6 persoane. Daca sunteti cadru didactic si doriti sa veniti cu elevii in taberele Adeona Camps va sugeram sa completati un formular de pre-rezervare al locurilor, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu o optiune pentru dvs. Formularul contine informatii despre nr. estimativ al grupului, perioada pentru care optati si preferintele legate de programul pe care Adeona Camps il ofera. Link formular click aici.

 

Inscrierile pentru grupuri organizate de parinti, respectiv inscrieri individuale ( minim 4 persoane – asadar va trebui sa va grupati in cate 4 participanti). Datorita situatiei pandemice, nu acceptam grupuri mai mici de 4 elevi! Pentru aceste grupuri vom face inscrieri doar incepand cu 15 mai, atunci cand grupurile care vin cu clasa vor fi deja definitivate.

 

Daca doriti sa ne facilitati comunicarea cu profesorul tutore al clasei copilului dvs. pentru a participa alaturi de colegi in tabara si pentru a face o rezervare cu clasa prin invatator/profesor inainte de 15 mai ( grupurile organizate de profesori au prioritate), va rugam sa ne contactati la 0740454520 pentru a discuta mai multe detalii si beneficiile pe care le puteti obtine fiindca ne ajutati sa ajungem la mai multi elevi.

 

Avansul de tabara are caracter nereturnabil. In situatii de forta majora sau daca legislatia va impune oprirea oricaror activitati turistice si nu ne vom putea desfasura activitatea legal, acesta va fi returnat. Insa va rugam insistent sa tineti cont de acest aspect al rezervarii locului in tabara.

 

Daca sunteti prima data cu Adeona sau va simtiti confortabili sa primiti mai multe informatii despre organizarea pentru tabara inca de la inscriere, va recomandam urmatoarele articole de pe Blogul de Adeon:
Prima tabara la munte, cum ne pregatim
&
Bagajul pentru tabere si excursii la munte cu Adeona Camps

 

Abia asteptam sa ne revedem sau sa ne cunoastem la munte!
Echipa Adeona Camps

 

P.S. daca iti pare util acest articol, trimite informatia mai departe printr-un share

 

#urcamimpreuna #AdeonaCamps #TabereElevi #Munte #TabereDeVara #ExcursiiCopii

Lasa un comentariu