Echipa

Ilie PREDA
Absolvent al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, fondator al Asociaţiei de Turism pentru Tineret Adeona.
A susţinut ascensiuni în Alpi, Anzi şi Himalaya. Organizează de peste 15 ani tabere şi excursii la munte pentru tineri, dezvoltând astfel turismul de aventură.

Dan PISCUREANU
Absolvent al Universităţii Tehnice Petroşani. Membru al Clubului Montan Apuseni.
Pasiunea pentru sport, natură şi ecologie îl poartă mereu pe urmele călătorilor ce iubesc drumeţia, în special turele montane.

Petre GOREA
Profesor de biologie, absolvent al Fac. de Biologie Cluj-Napoca.
Colaborator al Programului Naţional “Eco-Şcoala”. Autorul Cărţii lui Petricuş, ghid de educaţie montană. Ştiinţele naturale şi artele plastice reprezintă simbioza caracterului său.

Adrian BUDUGAN
Student al Facultăţii de Geografie, “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, specializarea Geografie.
Este pasionat de munte, având la activ drumeţii în aproape toate masivele montane din ţară. Îi plac activităţile alături de copii şi doreşte să devină profesor de geografie.

Cristian COSTA
Asist. Univ. Dr. în cadrul Universităţii din Petroşani. Absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, UVT, având un Masterat în Management Educaţional. Deţine o licenţă UEFA în domeniul fotbalului, ca antrenor, recunoscută la nivel european.

Dana TACEA
Profesor de Limba Engleză, absolventă a Facultăţii de Litere Cluj-Napoca. Consilier educativ, este preocupată de organizarea diverselor activităţi extraşcolare pentru elevi. Îi place muzica folk, iar drumeţiile la munte reprezintă un mod de a-şi petrece timpul liber.

Andrea ALEXE
Studentă a Facultăţii de Geografie, “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, specializarea Geografia Turismului.
Pasionată încă din copilărie de sporturile montane, practică alergatul, turele cu bicicleta şi sporturile de iarnă. Consideră drumeţiile un motiv de relaxare şi timp rezervat introspecţiei.

Georgiana DUVAC
Masterandă a Facultăţii de Geografie, urmează cursurile specializării Amenajare şi dezvoltare turistică.
Face parte din Clubul de Turism Montan Someşul Sălaj, fiind o participantă activă a concursurilor tematice montane. Îi place folkul şi tot ceea ce ţine de cultul muntelui.

Mihaela SOIMAN
Studentă a specializării Economia turismului, comerţului şi serviciilor în cadrul FSEGA Cluj-Napoca.
Îi plac ieşirile în natură, abordând un stil de viaţă sănătos. Alege să facă sport ori de câte ori are ocazia. Mereu cu zâmbetul pe buze, se bucură de fiecare zi la munte şi drumeţie alături de copii.

Robi BARTA
Profesor de educaţie fizică şi sport, cu specializare în schi şi baschet, absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Universitatea din Craiova.
Practică sporturi de iarnă şi promovează viaţa activă. Îi învaţă pe cei mici să facă mişcare şi îi aduce mai aproape de o viaţă sănătoasă.

Cristina MARTIUC
Studentă a Facultăţii de Geografie, “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, specializarea Geografia Turismului.
S-a născut într-un oraş înconjurat de munţi, iar de acolo a început povestea ei despre drumeţii şi stat la cort. Este pasionată de ghidaj în zonele naturale şi activităţi educative alături de copii.

Marica PREDA
Cu o experienţă de peste 10 ani în gestionarea echipelor staffului administrativ, coordonează activitatea echipelor de bucătari, curăţenie şi îngrijire a infrastructurii de cazare. Supervizeză şi organizează aprovizionarea, servirea şi livrarea serviciilor administrative pentru locaţiile noastre.

 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Despre Noi

Adeona organizeaza tabere si excursii la
munte pentru copii si elevi sub forma unor
programe educationale care au ca scop
promovarea turismului montan si formarea
in randul tinerilor a unor atitudini pozitive
fata de natura.
Sunt tabere de vara sau de iarna, tabere in
vacanta mare cat si excursii de weekend,
tabere in care tinerii vor descoperi
tainele muntelui.

Media

Utile

Contact

Asociatia de Turism pentru Tineret ADEONA

Cluj-Napoca, Romania
E-mail: tabere[at]adeona.ro

Persoane de contact:
Alin ILIESIU: 0746.601.069